El rei i el mar

La Puntual ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

El rei i el mar El rei i el mar

“Els fantasmes no existeixen”, li va dir el rei al fantasma. “I jo em pensava que els reis no existien”, li va dir el fantasma. “Llavors, un de nosaltres dos s’ha equivocat”, va dir el rei. “Sembla ser que si”, va dir el fantasma i tot seguit començà l’hora dels fantasmes... Un rei que parla poc i que vol manar molt, un esquirol saltimbanqui, una gata que ronroneja sota el sol, un gos esbojarrat, el mar, els núvols… i fins i tot el fantasma de l’hora del té. El rei es vol imposar als elements naturals y descobreix que no tot es manar i obeir. Adaptació del conte de Heinz Janisch "El rey y el mar", il·lustrat per Wolf Erlbruch i editat por Lóguez Ed.

Un espectacle de la companyia Pea Green Boat. Més informació: www.lapuntual.info/espectacle/el-rei-i-el-mar

2 opiniones

5.0 / 5
Neus Ronda

Ens va agradar molt. Jo visc Badalona i avui he passat per l'Espai Betúlia, Centre Cultural de la Paraula i les Lletres, i els he suggerit que programin l'Arbre de les Sabates, com a activitat complementària per als menuts, en el marc de l'exposició Cent peus, mil passos, que fins al 17 de novembre tenen a l'esmentat Centre. No sé si em faran cas, però ho he suggerit perquè em va agradar molt El rei i el mar, i he pensat que l'Arbre de les Sabates també em podia agradar molt. I el més important no és que m'agradés a mi, sinó que el meu net s'ho va passar rebé.

19/09/2017 16/09/2017
La Puntual

Hola Neus, gràcies pel seu comentari, a nosaltres també ens agrada molt el treball d'aquesta companyia. Esl hi he fet arribar còpia a la companyia. Fins aviat i salutacions, Eugeni. La Puntual.

20/09/2017
Anna

Una petita joia! Molt bonica!

18/09/2017 17/09/2017
Cargar más opiniones

Cómo llegar

La Puntual
C/Allada Vermell, 15
Barcelona, Barcelona

Organizado por

La Puntual

Ver más