Nits de somnis - Festival Didó

Sala Maria Plans ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

L’acció té lloc en un bosc màgic i encantat, on viurem les aventures de personatges fantàstics com Oberon, Titània i Puck, representats per titelles, i d’altres personatges reals que apareixeran a la trama, representats per actors alumnes del batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS Viladecavalls. Una comèdia esquitxada de petites intervencions musicals a l’estil de la Comèdia de l’Art.

Inspirada en el text de William Shakespeare “El somni d’una nit d’estiu”(1595), l’obra és una versió dels alumnes del batxillerat d’Arts Escèniques de l’INS de Viladecavalls sota la dramatúrgia i direcció del professor José Antonio Aguado que, prescindint de la trama amorosa, es centra en el teatre d’uns actors rústics i l’atmosfera màgica d’uns titelles fets amb materials reciclats que pren com a teló de fons la música de Georg Philipp Telemann interpretada pels alumnes del CEM sota la direcció de Nuno Mendes.

Aquest treball és fruit de la col·laboració entre el batxillerat d’Arts Escèniques i el CEM Escola de Música i Grau Professional de Terrassa. Un projecte que suma, dues institucions que uneixen els seus esforços per presentar un espectacle multidisciplinari: música i teatre. Aquest esforç de suma no és un fet aïllat, sinó un treball continuat que ve de dos cursos d’alta activitat.

Cómo llegar

Sala Maria Plans
Carrer Gaudí S/N
Terrassa, Barcelona

Organizado por

Festival Didó

Ver más