Wonder (VOSE)

Cinema Ribes (Centre Parroquial) ¿Cómo llegar?

Evento cerrado

Descripción

Auggie Pullman és un nen que va néixer amb una deformitat facial. Ara, després de deu anys d’hospital en hospital i de llargs períodes a casa, haurà d’assistir per primera vegada a l’escola. Gràcies al suport dels seus pares, Nate i Isabel, Auggie tracta d’encaixar en el nou repte a què s’enfronta. Demostrar que és un nen com qualsevol altre, malgrat la seva fisíc serà una dura batalla. Professors, companys de col·legi i veïns s’enfrontaran també a ells mateixos, combatent per canviar la pena per l’acceptació total.

Stephen Chbosky (Els avantatges de ser un marginat) dirigeix aquest drama que Steve Conrad (A la recerca de la felicitat) ha adaptat de la novel·la homònima de RJ Palacio. Julia Roberts (Money Monster) interpretarà el paper de la mare de Auggie, a qui donarà vida Jacob Tremblay (L’habitació).

Génere: Drama
Director: Stephen Chbosky
Repartiment:: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Millie Davis, Izabela Vidovic, Ali Liebert, Elle McKinnon, Bryce Gheisar, Daveed Diggs, Noah Jupe, Kyle Harrison Breitkopf, Gidget, William Dickinson
País: Estats Units
Idioma original: Anglès

Cómo llegar

Cinema Ribes (Centre Parroquial)
Plaça Marcer, 7, 08810
Sant Pere de Ribes, Barcelona

Organizado por

Cinema Ribes

Ver más