Música ONLINE - Dimecres 18:30h - de 3 a 6 anys

Música ONLINE - Dimecres 18:30h - de 3 a 6 anys

Eintrittskarten ansehen
Música ONLINE - Dimecres 18:30h - de 3 a 6 anys

Música ONLINE - Dimecres 18:30h - de 3 a 6 anys

Plataforma ZOOM - formato ONLINE . ZOOM . Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Hola famílies!

després de la bona resposta de les primeres sessions online de música en família hem decidit seguir GAUDINT amb vosaltres i els vostres infants d'estones riques, boniques i creatives a través de la música i el joc.

Obrim NOUS TALLERS ONLINE per a infants entre els 9 mesos i els 6 anys, en grups diferents d'edats així com amb diverses opcions horàries. Aquest link és per fer la INSCRIPCIÓ al grup dels DIMECRES a les 18:30h per a infants de 3 a 6 anys.

Les sessions tindran una durada d'uns 45 minuts i seran acompanyades per Luís Tófoles (juntament amb la Señora Vaca i el Señor Sapo). Esperem que us agradi conèixe'ls a ells i les seves cançons, contes i propostes lúdiques que us tenen preparades.

El taller començarà el proper dilluns dia 3 de juny fins el dia 29 de juliol, amb un total de 9 sessions, les quals es portaran a terme en format ONLINE a través de la plataforma ZOOM. Es crearà un grup de Whatsapp per a cada grup a través del qual rebreu l'ID i l'accés de cada sessió.

PREU (per les 9 sessions) - 56€

Esperem amb això gaudir del temps compartit, confinat amb alegria i optimisme, alhora que ens ajudeu a seguir treballant i fent el que més ens agrada sense perdre l'esperança de que aviat ens trobarem en espais més propers.

Per a més informació: tallers@tatainti.coop - 661727190

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

Tata Inti SCCL

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren